Om oss

European yoga foreningen was started in 2007 in Bergen, Norway as a not for profit organisation to promote holistic health through yoga and natural therapies.

More info about the services can be found on :

Bergen Yoga for alle

Bergen Hammam

Like and get news on our Facebook page

Bergen Yoga for Alle startet på Møhlenpris så tidlig som våren 2006 hvor vi fikk låne lokaler til å undervise gratis yoga.

Dette ble ekstremt populært og siden har vi hatt muligheten til å bringe dette ut til flere; Arna, Sotra, Ytrebygda, Osterøy, Os – flere spør og vi gjør så godt vi kan med å stadig starte nye grupper. Vil du vi skal starte opp hos deg? Bare send oss en mail og vi gjør så godt vi kan med å finne en rimelig løsning.

Bergen Yoga for Alle er registrert som en ideell organisasjon (990 826 706), og all inntekt går til å dekke reiseutgifter, lokaler og honorar til lærer. Alle yogalærerne har fullført første del av sin utdanning og blir fulgt opp av skaperne av denne foreningen. Yoga er en konstant reise og man kan aldri si man er ferdig utlært. Det er det som er så fint!

2 Replies to “Om oss”

  1. Hei! Når starter ny utdanning av yogalærere og hvordan fungerer denne? Driver dere undervisning av yoga i Fyllingsdalen?
    Mvh Ragnhild Haukeland

  2. Hei. Er veldig interessert i yoga utdannelsen, ønsker gjerne å vite mer. Setter stor pris på om dere kontakter meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.