Bruksopplæring/manual

INTRODUKSJON TIL BRUK AV BERGEN HAMMAM

Book din inngang via google kalender, evt sms 96500041 I god tid, er det for tett på kan vi ikke garantere at vi blir obs på din bestilling.

Når du ankommer døren, send sms til 96500041 og start en konstant vriding på dørsylinderen til du kjenner den gjør motstand og blinker grønt. Da kan du skyve opp døren.

Vi har kamera utenfor men det kan ta opp mot 1 minutt før vi får logget på låsappen så ankom presis og vær tålmodig. Lås aldri fra innsiden, bare la den smekke igjen; ellers vil ikke andre kunne komme inn via appen. Garderoben har lyssensor utenfor garderoben på veggen så om lyset går av mens du skifter så må den aktiveres igjen. Forlat garderoben som du ønsker å finne den Sett mobilen på lydløs, lås tingene dine inn I skapet.

Vask deg grundig I dusjen før du bruker dampbadet

VIKTIG: Displayet til dampbadet skal ikke røres eller justeres på!

Har du med produkter og håndkle rundt på området vær vennlig ikke strø dem rundt eller blokker områder for andre. Egne knagger henger rundt om I hammamen, evt bruk en skål som ligger oppå skapet til bruk for dine produkter og plasser dem diskret I vindusposten ved egenskrubbområdet.

Der er vaskemidler og svamper plassert på toaletter, dusj, dampbad og bruksområder som du bruker for å vaske etter deg før du går. Sørg også får at kummene/bøttene I egenskrubbområdet er tømt for vann for å unngå sur lukt. Egne tørkepapirruller er også satt frem for å fjerne hår fra sluk I dusj/vannkulp og egenskrubbområdet. En gulvnal er stilt opp langs varmeelementet på veggen for å rengjøre gulvet. Bosspann er satt ut for det du trenger å kaste

Respekter andres privatsone og ønske om stillhet

Før du går sjekk at du ikke har glemt noe og vennligst lukk skapdøren din for et ryddig førsteinntrykk for neste gjest.

Når du forlater stedet ta en liten ekstra dytt I døren når du står utenfor for å sjekke at den er ordentlig smekket igjen.

DIN HAMMAM – DITT ANSVAR; FELLESSKAPET BERGEN HAMMAM