Bruksopplæring/manual

INTRODUKSJON TIL BRUK AV BERGEN HAMMAM

Book din inngang via google kalender, evt sms 96500041 I god tid, er det for tett på kan vi ikke garantere at vi blir obs på din bestilling.

Når du ankommer døren, send sms til 96500041 og start en konstant vriding på dørsylinderen til du kjenner den gjør motstand og blinker grønt. Da kan du skyve opp døren.

Vi har kamera utenfor men det kan ta opp mot 1 minutt før vi får logget på låsappen så ankom presis og vær tålmodig. Lås aldri fra innsiden, bare la den smekke igjen; ellers vil ikke andre kunne komme inn via appen. Garderoben har lyssensor utenfor garderoben på veggen så om lyset går av mens du skifter så må den aktiveres igjen. Forlat garderoben som du ønsker å finne den Sett mobilen på lydløs, lås tingene dine inn I skapet.

Vask deg grundig I dusjen før du bruker dampbadet

VIKTIG: Displayet til dampbadet skal ikke røres eller justeres på!

Har du med produkter og håndkle rundt på området vær vennlig ikke strø dem rundt eller blokker områder for andre. Egne knagger henger rundt om I hammamen, evt bruk en skål som ligger oppå skapet til bruk for dine produkter og plasser dem diskret I vindusposten ved egenskrubbområdet.

Der er vaskemidler og svamper plassert på toaletter, dusj, dampbad og bruksområder som du bruker for å vaske etter deg før du går. Sørg også får at kummene/bøttene I egenskrubbområdet er tømt for vann for å unngå sur lukt. Egne tørkepapirruller er også satt frem for å fjerne hår fra sluk I dusj/vannkulp og egenskrubbområdet. En gulvnal er stilt opp langs varmeelementet på veggen for å rengjøre gulvet. Bosspann er satt ut for det du trenger å kaste

Respekter andres privatsone og ønske om stillhet

Før du går sjekk at du ikke har glemt noe og vennligst lukk skapdøren din for et ryddig førsteinntrykk for neste gjest.

Når du forlater stedet ta en liten ekstra dytt I døren når du står utenfor for å sjekke at den er ordentlig smekket igjen.

DIN HAMMAM – DITT ANSVAR; FELLESSKAPET BERGEN HAMMAM

 

Jeg har lest, forstått og samtykker i:

å følge Bergen Hammams retningslinjer for bruk av området og dets tjenester.
Behandlinger, tjenester og bruk av Bergen Hammam er kun ment for generelle formål og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk behandling for enhver tilstand, medisinsk eller på annen måte, som gjestene måtte ha.
Gjestene vil ikke kunne holde Bergen Hammam, dets holdingselskap,
tilknyttede selskaper, representanter, ansatte og leverandører ansvarlig (krav, utgifter, skader og tap, herunder juridiske avgifter (på erstatningsgrunnlag) for skader som oppstår i forbindelse med behandlinger, tjenester og / eller bruk av anlegg.
For enhver gjest som har høyt blodtrykk, hjertesykdom, er gravid eller andre medisinske komplikasjoner anbefales å konsultere sin lege før de registrerer seg for eventuelle tjenester.

I agree to:
follow Bergen Hammam’s guidelines for use of the site and its services. Treatments, services and use of Bergen Hammam is for general purposes only and is not intended to be a substitute for professional medical treatment for any condition, medical or otherwise, that guests may require. Guests will not be able to keep Bergen Hammam, its holding company, affiliates, representatives, employees and suppliers responsible (claims, expenses, damages and losses, including legal fees (on the basis of compensation) for damages arising from the processing, services and / or use of facilities.

For any guest who has high blood pressure, heart disease, pregnant or
other medical complications, it is advisable to consult their physician
before registering for any services.