Om oss

Vi startet gratis yoga  på Møhlenpris i Bergen, Norge i 2006.

I 2007 ble European Yoga registrert som en idealistisk organisasjon i Brønnøysundregisteret med målet “Å fremme helhetlig helse gjennom yoga og naturterapi”, ved å investere inntektene i sosiale ytelsesprosjekter.
 
I 2008 leide vi et liten lokale i det historiske området Bryggen, og sammen med noen yogaentusiaster startet vi en “Ashram”; et sted å trene og bo sammen. Rett etterpå åpnet vi yogastudioet “ByYoga” , hvor vi kunne holde timer for 12 personer og det ble ganske trangt. .
 
I 2008 var vi det første stedet i Norge som tilbød “Hotyoga” på ByYoga og det var så kaldt i kjelleren at vi gjorde badet om til et damprom for å varme oss raskere opp før timene. I september 2009 åpnet organisasjonen European Yoga et studio med samme navn i Olav Kyrres gate.
Det var det første senteret i Norge som ble drevet på ideell basis og som tilbød lærerutdanning, yogaterapitimer (sammen med Haukeland Universitetssjukehus og Lärings- og Mestringsenter LMS), klasser for innvandrerkvinnegrupper (med Nysjanse Bergen), indisk dans, samt spesielle klasser: lysbehandlingsyoga, barnekurs og graviditetsyoga.
 
European Yoga inspirerte mange nye og uavhengige yogalærere i Bergen gjennom promotering av yoga som et middel til velvære så vel som et antall lærerkurs.
Noen av kundene våre inkluderer: Haukeland Skole, Møhlenpris skole, Christi Krybbe, Eventyrskogen, Krohnengen, Haakonsvern Marinebase, Sjøkrigskolen, Haukeland Sykehus, Studentsamskipnaden I Bergen (SIB), Vikinghallen, Paradis treningssenter, Nr 1 Fitness, Sissels, Arna, Elixia, Universitetet i Bergen, Skattetaten, Kemneren, Arbeidstilsynet, Statoil Sandsli, Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU), Bergen Kommune, Arstad Barnevern, Arstad menighet tensing, Läring og Mestringsenter (LMS), Vi over 60 (Grieg Media) Svett og Blid, Fitness Først, Robin Hood Huset, Röde Kors, Vitalitetsenter, Frivillighetsentraler Arna, Ytrebygda, Sotra, Möhlenpris.
Vi var også de første til å introdusere yoga for pasientgrupper som M.E,
M.S, Fibromyalgi, Mental helse, Gyn.kreft og brystkreftgrupper så vel som spesielle behov for barn.
OM DU TRENGER YOGA SEND OSS EN EPOST INFO@BERGENYOGA.NO

Bergen Yoga for Alle er en del av foreningen European – Yoga, moderskipet finner du her: